Cégünk, az S.K.GY. Építő és Szolgáltató Kft., több mint 15 éve működő építőipari – elsősorban magasépítés jellegű – kivitelezéssel foglalkozó kisvállalkozás.

Online tanácsadás

Ajánlatkérés

Online ajánlatkérés  

Hírek

Elkészült új honlapunk! Elkészült új oldalunk!

Vendégkönyv

Belépés a vendégkönybe

A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult meg
A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult meg

Minőségpolitika


Cégünk, az S.K.GY. Építő és Szolgáltató Kft., több mint 15 éve működő építőipari – elsősorban magasépítés jellegű – kivitelezéssel foglalkozó kisvállalkozás. A rendszerváltozást követően is szakmai tevékenységet kívántunk folytatni, így vezetőségünk a jó szakmai felkészültségű munkatársakat vállalkozásunkba tömörítette.

Úgy gondoljuk, hogy sikereink jórészt az átgondolt menedzsmentnek és a szakmai hozzáértésünknek az eredménye és elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy 2002. májusától MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszert vezessünk be szervezetünknél. Ezt a lépést fontos mérföldkőnek és egyben a szervezet további fejlesztésének, folyamataink tudatosabb irányításának kezdő lépésének tekintjük. A cégvezetés biztosítja a szervezet működéséhez szükséges emberi, műszaki, pénzügyi és infrastrukturális erőforrásokat és a minőségirányítási rendszer bevezetésével egyúttal elkötelezte magát a folyamatos fejlesztés iránt. Ezzel egyidejűleg a vezetőség törekszik a vevők és más érdekelt felek igényeinek, elvárásainak minél teljesebb körű kielégítésére és a minőségirányítási rendszer eredményességének folyamatos fokozására.

Szervezetünk minőségpolitikájával összhangban szervezett keretek között, rendszeres időközönként megfogalmazza céljait, amiket többek között munkatársaink ismétlődő és tervezett képzésével, a vevőink és munkatársaink megelégedettségi szintjének mérésével és emelésével illetve beszállítóink – alvállalkozóink rendszeres értékelésével és megválasztásával kívánunk elérni.
Rövid és középtávú céljaink között szerepel, hogy a szűkebb régiónkban az elmúlt időszakhoz képest jelentősebb piaci részesedést érjünk el, a telephelyi tárolás és raktározás módszerét gyakorlati szempontból előnyösen alakítsuk ki és gépjármű parkunkat korszerűsítsük.

Salgótarján, 2002. május 1.

Sörös Zoltán
Ügyvezető igazgató

Főoldal | Online tanácsadás | Hírek | Vendégkönyv |
SKGY Kft. Minden jog fenntartva. 2006.

Online marketing tanácsadás: Standard-Team Kft. Honlapkészítés, keresőoptimalizálás, keresőmarketing: Abfox